Termín:manažér čerstvých potravín: Rozdiel medzi revíziami

Z STD
Prejsť na: navigácia, hľadanie
(Vytvorená stránka „{{Term |Name=manažér čerstvých potravín |Definition=manažér zodpovedný za oddelenia ovocia a zeleniny, mäsa, lahôdok a pekárenských výrobkov |Field=ekonómi…“)
 
Riadok 4: Riadok 4:
 
|Field=ekonómia, organizácia podniku
 
|Field=ekonómia, organizácia podniku
 
|Related terms=manažér predaja
 
|Related terms=manažér predaja
 +
|Synonyms=manažér pre fresh-food
 
|Bibliography=PODĽA Viestová, K. a kol.: Lexikón obchodu 1. Trh, obchod, tovar. Bratislava: Vydavateľstvo Ekonóm 2006.
 
|Bibliography=PODĽA Viestová, K. a kol.: Lexikón obchodu 1. Trh, obchod, tovar. Bratislava: Vydavateľstvo Ekonóm 2006.
 
|Acceptability=Odporúčaný
 
|Acceptability=Odporúčaný
 
}}
 
}}
 
[[Category:Ekonómia]]
 
[[Category:Ekonómia]]

Verzia zo dňa a času 11:24, 9. december 2018

Odporúčaný termín [?]

Oblasť: ekonómia, organizácia podniku
Definícia: manažér zodpovedný za oddelenia ovocia a zeleniny, mäsa, lahôdok a pekárenských výrobkov
Zdroj: PODĽA Viestová, K. a kol.: Lexikón obchodu 1. Trh, obchod, tovar. Bratislava: Vydavateľstvo Ekonóm 2006.

Synonymum: manažér pre fresh-food
Príbuzné termíny: manažér predaja