Termín:manažér čerstvých potravín: Rozdiel medzi revíziami
Z STD
(Vytvorená stránka „{{Term |Name=manažér čerstvých potravín |Definition=manažér zodpovedný za oddelenia ovocia a zeleniny, mäsa, lahôdok a pekárenských výrobkov |Field=ekonómi…“) |
|||
Riadok 4: | Riadok 4: | ||
|Field=ekonómia, organizácia podniku | |Field=ekonómia, organizácia podniku | ||
|Related terms=manažér predaja | |Related terms=manažér predaja | ||
+ | |Synonyms=manažér pre fresh-food | ||
|Bibliography=PODĽA Viestová, K. a kol.: Lexikón obchodu 1. Trh, obchod, tovar. Bratislava: Vydavateľstvo Ekonóm 2006. | |Bibliography=PODĽA Viestová, K. a kol.: Lexikón obchodu 1. Trh, obchod, tovar. Bratislava: Vydavateľstvo Ekonóm 2006. | ||
|Acceptability=Odporúčaný | |Acceptability=Odporúčaný | ||
}} | }} | ||
[[Category:Ekonómia]] | [[Category:Ekonómia]] |
Verzia zo dňa a času 11:24, 9. december 2018
Odporúčaný termín [?]
Oblasť: | ekonómia, organizácia podniku |
Definícia: | manažér zodpovedný za oddelenia ovocia a zeleniny, mäsa, lahôdok a pekárenských výrobkov |
Zdroj: | PODĽA Viestová, K. a kol.: Lexikón obchodu 1. Trh, obchod, tovar. Bratislava: Vydavateľstvo Ekonóm 2006. |
Synonymum: | manažér pre fresh-food |
Príbuzné termíny: | manažér predaja |