Termín:manažér čerstvých potravín: Rozdiel medzi revíziami
Z STD
Riadok 2: | Riadok 2: | ||
|Name=manažér čerstvých potravín | |Name=manažér čerstvých potravín | ||
|Definition=manažér zodpovedný za oddelenia ovocia a zeleniny, mäsa, lahôdok a pekárenských výrobkov | |Definition=manažér zodpovedný za oddelenia ovocia a zeleniny, mäsa, lahôdok a pekárenských výrobkov | ||
− | |Field=ekonómia, organizácia podniku | + | |Field=ekonómia, organizácia podniku, výrobková diverzifikácia |
|Related terms=manažér predaja | |Related terms=manažér predaja | ||
− | + | |Bibliography=PODĽA: Viestová, K. a kol.: Lexikón obchodu 1. Trh, obchod, tovar. Bratislava: Vydavateľstvo Ekonóm 2006. | |
− | |Bibliography=PODĽA Viestová, K. a kol.: Lexikón obchodu 1. Trh, obchod, tovar. Bratislava: Vydavateľstvo Ekonóm 2006. | ||
|Acceptability=Odporúčaný | |Acceptability=Odporúčaný | ||
}} | }} | ||
[[Category:Ekonómia]] | [[Category:Ekonómia]] |
Aktuálna revízia z 13:32, 23. december 2018
Odporúčaný termín [?]
Oblasť: | ekonómia, organizácia podniku, výrobková diverzifikácia |
Definícia: | manažér zodpovedný za oddelenia ovocia a zeleniny, mäsa, lahôdok a pekárenských výrobkov |
Zdroj: | PODĽA: Viestová, K. a kol.: Lexikón obchodu 1. Trh, obchod, tovar. Bratislava: Vydavateľstvo Ekonóm 2006. |
Príbuzné termíny: | manažér predaja |