21784
U
Atribút:Is taken from
Z STD
Toto je vlastnosť typu Text.
Stránky používajúce vlastnosť „Is taken from“
Zobrazuje sa 25 stránok, ktoré používajú túto vlastnosť.
c | |
|---|---|
| celková ponuka + | PODĽA: Šlosár, R. - Šlosárová, A. - Majtán, Š.: Výkladový slovník ekonomických pojmov. Bratislava: SPN 1996. + |
| celková úmrtnosť + | expert v oblasti chémie (Slovenská technická univerzita v Bratislave) podľa: smernica Rady 2007/43/ES, ktorou sa stanovujú minimálne pravidlá ochrany kurčiat chovaných na produkciu mäsa + |
| celkové emisie + | Vyhláška Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky č. 248/2023 Z. z. o požiadavkách na stacionárne zdroje znečisťovania ovzdušia. Dostupné online na: https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/2023/248/. + |
| celkové portfólio + | Viestová, K. a kol.: Marketing. Výklad pojmov. Bratislava: Wolters Kluwer 2014. + |
| celkový čas analýzy + | LEHOTAY, J.: Separačné metódy v analytickej chémii. Nakladateľstvo STU, Bratislava, 2009, ISBN: 978-80-227-3036-5 + |
| celkový deficit + | Gubáňová, M. a kol.: Slovník pojmov z verejnej správy. Nitra: Vydavateľstvo SPU 2017. + |
| celkový migračný limit + | nariadenie Komisie (EÚ) č. 10/2011 zo 14. januára 2011 o plastových materiáloch a predmetoch určených na styk s potravinami + |
| celkový objem zriedeného extraktu + | expert v oblasti chémie (Slovenská technická univerzita v Bratislave) + |
| celkový obsah cukrov + | vyhláška Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky z 26. januára 2012 o ovocných džemoch, rôsoloch, marmeládach a sladenom gaštanovom pyré, Zbierka zákonov č. 44/2012, čiastka 13 + |
| celkový obsah organického chlóru + | expert v oblasti chémie (Slovenská technická univerzita v Bratislave) + |
| celkový obsah organického uhlíka + | expert v oblasti chémie (Slovenská technická univerzita v Bratislave) podľa: Wikipedia + |
| celkový obsah proteínu + | expert v oblasti chémie (Slovenská technická univerzita v Bratislave) podľa: WNUK, B.: Možnosti použitia Lowryho metódy na stanovenie bielkovín v cukrovarníckych šťavách, Listy Cukrovarnické a Řepařské, 127, 2011 s. 105 + |
| celkový prietok + | expert v oblasti chémie (Slovenská technická univerzita v Bratislave) podľa: PAVELEKOVÁ, I.: Analytická chémia, Vysokoškolské skriptá, Pedagogická fakulta Trnavskej univerzity 2010, ISBN 978-80-8082-388-7 + |
| celkový uhlík + | nariadenie (ES) č. 440/2008, ktorým sa ustanovujú testovacie metódy podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 o registrácii, hodnotení, autorizácii a obmedzovaní chemických látok (REACH) + |
č | |
| čelná kosť + | Kadlec, O. et al.: Encyklopédia medicíny. IV. Bratislava: Asklepios 1997. + |
| čelná rovina + | https://www.nazuby.eu/topografia-zubnych-ploch + |
c | |
| celoeurópska letecká navigačná služba + | Glosár agentúry EASA týkajúci sa riadenia letovej prevádzky 2012 (glosár vypracovaný agentúrou EASA a vnútroštátnymi leteckými úradmi) + |
| celoeurópsky ATM/ANS + | Glosár agentúry EASA týkajúci sa riadenia letovej prevádzky 2012 (glosár vypracovaný agentúrou EASA a vnútroštátnymi leteckými úradmi) + |
| celogenómové sekvenovanie + | PODĽA: Geryková Bujalková, M. – Lohajová Behulová, R. – Lukačková, R. – Minárik, G. – Szemes, T.: Sekvenovanie novej generácie a jeho využitie v klinickej genetike. Newslab 2015, 2 (1): 15 – 20. + |
| celonárodná značka + | PODĽA: Adam, J. H.: Longman Dictionary of Business English. Beirut: Longman York Press 1991. + |
| celoročná súťaž + | AKTUALIZOVANÁ Šachová terminológia. Bratislava: VEDA 1968. + |
č | |
| čelo správy + | Rusnák, J. a kol.: Texty elektronických médií. Prešov: Vydavateľstvo Prešovskej univerzity 2010. + |
c | |
| celoštátny zákonodárny orgán + | https://www.slov-lex.sk/tezaury/terminy/f8cd6085-04b2-4bb5-9848-705ed5f6fa0c + |
| celostný význam frazémy + | Ďurčo, P. et al.: Frazeologická terminológia. Stimul: Bratislava 1995. + |
| celosvetový marketing + | PODĽA: Machková, H.: Mezinárodní marketing. Praha: Grada 2006. + |