Termín:acidofilné mlieko: Rozdiel medzi revíziami

Z STD
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Riadok 1: Riadok 1:
 
 
{{Term
 
{{Term
|Name=Acidofilné mlieko
+
|Name=acidofilné mlieko
|Definition=mlieko fermentované (skysnuté) pôsobením ''B. acidophilus'', používa sa na úpravu črevnej flóry.
+
|Definition=mlieko fermentované pôsobením B. acidophilus, ktoré sa používa na úpravu črevnej flóry
|Localized definitions=
+
|Field=výživa, lekárska diagnóza
|Field=
 
|Localized fields=
 
|Related terms=
 
|Synonyms=
 
 
|Bibliography=Kadlec, O. et al.: Encyklopédia medicíny. I. Bratislava: Asklepios 1993.
 
|Bibliography=Kadlec, O. et al.: Encyklopédia medicíny. I. Bratislava: Asklepios 1993.
|Translations=
 
 
|Acceptability=Odporúčaný
 
|Acceptability=Odporúčaný
|Context=
 
|Context source=
 
|URL=
 
|Localized URLs=
 
|Approved=
 
|Comment=
 
 
}}
 
}}
 
 
[[Category:Medicína]]
 
[[Category:Medicína]]

Verzia zo dňa a času 10:40, 11. január 2018

Odporúčaný termín [?]

Oblasť: výživa, lekárska diagnóza
Definícia: mlieko fermentované pôsobením B. acidophilus, ktoré sa používa na úpravu črevnej flóry
Zdroj: Kadlec, O. et al.: Encyklopédia medicíny. I. Bratislava: Asklepios 1993.