Termín:acidofilné mlieko: Rozdiel medzi revíziami

Z STD
Prejsť na: navigácia, hľadanie
 
(Jedna medziľahlá úprava od rovnakého používateľa nie je zobrazená.)
Riadok 1: Riadok 1:
 
{{Term
 
{{Term
 
|Name=acidofilné mlieko
 
|Name=acidofilné mlieko
|Definition=mlieko fermentované pôsobením B. acidophilus, ktoré sa používa na úpravu črevnej flóry
+
|Definition=mlieko fermentované pôsobením B. acidophilus
|Field=výživa, lekárska diagnóza
+
|Field=výživa
 
|Bibliography=Kadlec, O. et al.: Encyklopédia medicíny. I. Bratislava: Asklepios 1993.
 
|Bibliography=Kadlec, O. et al.: Encyklopédia medicíny. I. Bratislava: Asklepios 1993.
 
|Acceptability=Odporúčaný
 
|Acceptability=Odporúčaný
 
}}
 
}}
 
[[Category:Medicína]]
 
[[Category:Medicína]]

Aktuálna revízia z 11:17, 22. február 2018

Odporúčaný termín [?]

Oblasť: výživa
Definícia: mlieko fermentované pôsobením B. acidophilus
Zdroj: Kadlec, O. et al.: Encyklopédia medicíny. I. Bratislava: Asklepios 1993.