Termín:agar: Rozdiel medzi revíziami

Z STD
Prejsť na: navigácia, hľadanie
d (Uprava zdroja)
Riadok 7: Riadok 7:
 
|Related terms=
 
|Related terms=
 
|Synonyms=
 
|Synonyms=
|Bibliography=Slovník cudzích slov (akademický) [online]. Druhé, doplnené a upravené slovenské vydanie, SPN 2005. Dostupné na webových stránkach Jazykovedného ústavu Ľudovíta Štúra SAV <
+
|Bibliography=Slovník cudzích slov (akademický) &#91;online&#93;. Druhé, doplnené a upravené slovenské vydanie, SPN 2005. Dostupné na webových stránkach Jazykovedného ústavu Ľudovíta Štúra SAV.
 
|Translations=
 
|Translations=
 
|Acceptability=Odporúčaný
 
|Acceptability=Odporúčaný

Verzia zo dňa a času 14:34, 20. marec 2018

Odporúčaný termín [?]

Oblasť: Potraviny, Vedy o živote, Lekárska veda, Chémia, Farmaceutický priemysel
Definícia: zaschnutý rôsol vyrábaný z určitých druhov morských rias a používaný v mikrobiológii ako živná pôda pre baktérie a v cukrárstve na prípravu želé a poliev
Zdroj: Slovník cudzích slov (akademický) [online]. Druhé, doplnené a upravené slovenské vydanie, SPN 2005. Dostupné na webových stránkach Jazykovedného ústavu Ľudovíta Štúra SAV.

URL: http://slovnik.juls.savba.sk/?w=agar&s=exact&c=u8d0&d=kssj4&d=psp&d=scs&d=sss&d=peciar&d=hssjV&d=ma&d=obce&d=priezviska&d=un&ie=utf-8&oe=utf-8