Termín:agar: Rozdiel medzi revíziami
Z STD
d (Uprava zdroja) |
|||
Riadok 7: | Riadok 7: | ||
|Related terms= | |Related terms= | ||
|Synonyms= | |Synonyms= | ||
− | |Bibliography=Slovník cudzích slov (akademický) | + | |Bibliography=Slovník cudzích slov (akademický) [online]. Druhé, doplnené a upravené slovenské vydanie, SPN 2005. Dostupné na webových stránkach Jazykovedného ústavu Ľudovíta Štúra SAV. |
|Translations= | |Translations= | ||
|Acceptability=Odporúčaný | |Acceptability=Odporúčaný |
Verzia zo dňa a času 14:34, 20. marec 2018
Odporúčaný termín [?]
Oblasť: | Potraviny, Vedy o živote, Lekárska veda, Chémia, Farmaceutický priemysel |
Definícia: | zaschnutý rôsol vyrábaný z určitých druhov morských rias a používaný v mikrobiológii ako živná pôda pre baktérie a v cukrárstve na prípravu želé a poliev |
Zdroj: | Slovník cudzích slov (akademický) [online]. Druhé, doplnené a upravené slovenské vydanie, SPN 2005. Dostupné na webových stránkach Jazykovedného ústavu Ľudovíta Štúra SAV. |
URL: | http://slovnik.juls.savba.sk/?w=agar&s=exact&c=u8d0&d=kssj4&d=psp&d=scs&d=sss&d=peciar&d=hssjV&d=ma&d=obce&d=priezviska&d=un&ie=utf-8&oe=utf-8 |