Termín:manažér čerstvých potravín: Rozdiel medzi revíziami

Z STD
Prejsť na: navigácia, hľadanie
 
Riadok 2: Riadok 2:
 
|Name=manažér čerstvých potravín
 
|Name=manažér čerstvých potravín
 
|Definition=manažér zodpovedný za oddelenia ovocia a zeleniny, mäsa, lahôdok a pekárenských výrobkov
 
|Definition=manažér zodpovedný za oddelenia ovocia a zeleniny, mäsa, lahôdok a pekárenských výrobkov
|Field=ekonómia, organizácia podniku
+
|Field=ekonómia, organizácia podniku, výrobková diverzifikácia
 
|Related terms=manažér predaja
 
|Related terms=manažér predaja
|Synonyms=manažér pre fresh-food
+
|Bibliography=PODĽA: Viestová, K. a kol.: Lexikón obchodu 1. Trh, obchod, tovar. Bratislava: Vydavateľstvo Ekonóm 2006.
|Bibliography=PODĽA Viestová, K. a kol.: Lexikón obchodu 1. Trh, obchod, tovar. Bratislava: Vydavateľstvo Ekonóm 2006.
 
 
|Acceptability=Odporúčaný
 
|Acceptability=Odporúčaný
 
}}
 
}}
 
[[Category:Ekonómia]]
 
[[Category:Ekonómia]]

Aktuálna revízia z 14:32, 23. december 2018

Odporúčaný termín [?]

Oblasť: ekonómia, organizácia podniku, výrobková diverzifikácia
Definícia: manažér zodpovedný za oddelenia ovocia a zeleniny, mäsa, lahôdok a pekárenských výrobkov
Zdroj: PODĽA: Viestová, K. a kol.: Lexikón obchodu 1. Trh, obchod, tovar. Bratislava: Vydavateľstvo Ekonóm 2006.

Príbuzné termíny: manažér predaja